Mirë se vini në fabrikën e dyerve dhe dritareve Beselica, Tel: 049 875 875

Shpërndaje në Facebook
Kontakti

Faleminderit që keni vendosur të na kontaktoni

Telefon & -Email

Telefon:
049 875 875

Email: info@beselica.com
Web:   www.beselica.com

Adresa

Ekspozita: 
Rruga Nëna Terezë P.N Fushkoosvë

Fabrika:
Ruga Skenderbeu P.N, Podujevë

Na kontaktoni online

Faleminderit që na keni shkruar, së shpejti dikush nga stafi ynë do të kontaktoj me ju

Ballina

Referencat

Dëshmia më e mirë për punë dhe produkte cilësore janë vetë referencat e klientëve tanë që e dëshmojnë angazhimin tonë

Shiko referencat