Mirë se vini në fabrikën e dyerve dhe dritareve Beselica, Tel: +386 49 875 875

Shpërndaje në Facebook
Kontakti

Faleminderit që keni vendosur të na kontaktoni!

Telefon & E-mail

Telefon:
+386 49 875 875


Email: [email protected]
Web:   www.beselica.com

Adresa

Ekspozita: 
Rruga: "Nëna Terezë" p.n, Fushë Kosovë

Fabrika:
Ruga: "Skenderbeu" p.n, Podujevë

Na kontaktoni online

Faleminderit që na keni shkruar, së shpejti dikush nga stafi ynë do të kontaktoj me ju

Ballina

Referencat

Dëshmia më e mirë për punë tonë korrekte dhe produkte cilësore, është përvoja jonë 20 vjeçare dhe referencat nga klientët tanë, që e dëshmojnë profesionalizmin dhe angazhimin tonë gjatë tërë këtyre viteve!

Shiko referencat