Mirë se vini në fabrikën e dyerve dhe dritareve Beselica, Tel: +386 49 875 875

Shpërndaje në Facebook
Dritare

Dritare nga profili REHAU

Dritaret e vjetra dhe jo të duhuara „djegin“ shumë para. Fjala „termoizolimi“ luan një rol vendimtar ne kursimin e energjisë, sepse sa më e mirë të jetë e izoluar ndërtesa e juaj, aq më pak energji ju nevojitet. Energjia e cila nuk shfrytëzohet, nuk ka nevoje të paguhet.

Beselica

Dritaret nga profili Rehau - zgjidhje ekonomike për shtëpinë tuaj. 

Dritaret nga profili Rehau, kujdesen për një ambient komfort të banimit. Koeficienti i mirë termik i izolimit dhe standardet e larta të kualitetit, e bëjnë profilin REHAU një sistem ekonomik me përdorim te gjere. Forma të shumta, ngjyra te ndryshme dhe një profil me dizajn elegant, ju hapin mundësi të shumta gjatë dizajnimit të shtëpisë suaj.

Modelet e dritareve

Profili REHAU

Dyer të llojeve të ndryshme

Prodhojmë të gjitha llojet e dritareve, dyer të hyrjes, dyer të brendshme, dyer të terasave, dyer rreshqitese, si dhe ndriques dhe vitrina te ndryshme.

Shiko modelet e dyerve