Mirë se vini në fabrikën e dyerve dhe dritareve Beselica, Tel: +386 49 875 875

Shpërndaje në Facebook
Referencat

Dëshmi për cilësi

Dëshmia më e mirë rreth cilësisë dhe besueshmërisë është klientela jonë. Ne ketë faqe ne kemi kënaqësinë që të prezantojmë referencat nga punimet tona:

Dritaret

Po ashtu prodhojmë lloje të ndryshme të dritareve nga profili Rehau të cilësisë së lartë, sipas preferencave të klientëve

Shiko modelet e dritareve