Mirë se vini në fabrikën e dyerve dhe dritareve Beselica, Tel: +386 49 875 875

Shpërndaje në Facebook
Ekspozita

Pamje nga ekspozita

Në ekspozitën tonë në Fushkosovë ju do ti gjeni të gjitha produktet tona të dyerve dhe dritareve. Po ashtu më poshtë kemi prezantuar edhe hartën e lokacionit që të na gjeni më lehtë

Lokacioni ynë

 

Dyer të brendshme dhe të jashtme

Prodhojmë të gjitha llojet e dterve moderne nga profili Rehau, si dyer të hyrjes, dyer të brendshme, dhe dyer të terasave

Shiko modelet e dyerve