Mirë se vini në fabrikën e dyerve dhe dritareve Beselica, Tel: +386 49 875 875

Shpërndaje në Facebook
Rreth nesh

Beselica

Kompania BESELICA eshte themeluar ne vitin 1999 dhe sot numron plote 15 vite te suksesshme ne tregun vendor dhe nderkombetar. Gjate kesaj kohe kemi arritur qe me kualitet te larte dhe garancion te prodhimeve tona, te kemi nje numer te madhe te klienteve te kenaqur me produktet tona, dhe jemi te renditur si kompani prestigjioze dhe e besueshme ne ofrimin e prodhimeve kualitative me material dhe teknologji gjermane.

Kompania BESELICA, eshte njera nga kompanite e para ne Kosove per prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika, me material nga kompania me renome boterore REHAU. Prodhimet tona, tashme kane zene vend neper shume shtepi private, objekte publike dhe biznesore, ndersa per kete jane deshmi numri i madh i referencave nga klientet tane.

Te gjitha produktet tona jane te dizajnuara dhe certifikuara me standarde nderkombetare per kursimin efiqient te energjise.

Kompania REHAU me seli ne Wittmund te Gjermanise, pervec aktivitetit te saj ne industrine e ndertimitarise (profile per dyer dhe dritare, gypave te nxemjes qendrore, etj), eshte lidere edhe ne industrine e prodhimit te automobilave dhe airoplaneve (pjeseve plastike te tyre).

Ekspozita

Në ekspozitën tonë në Fushe Kosovë, ju do te gjeni disa nga modelet e dyerve dhe dritareve te prodhuara ne fabriken tone. 

Shiko ekspoziten